• slide_01

Privacyverklaring

Pril Adviesbureau respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Het kantoor verzamelt geen persoonsgegevens van haar bezoekers, tenzij u ervoor kiest om uw persoonsgegevens aan ons bekend te maken door het invullen van het contactformulier op www.priladviesbureau.nl . Uw persoonsgegevens worden dan gebruikt om contact met u op te nemen

Pril Adviesbureau zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden behandeld. Dit betekent dat wij uw persoonsgegevens zullen verwerken voor het doel, waarvoor u de gegevens ter beschikking heeft gesteld. Een doel kan zijn de uitvoering van de overeenkomst tot juridische dienstverlening of verzoek om advies. Uw persoonsgegevens worden maximaal 7 jaar in onze digitale dossiers bewaard. Na deze termijn worden uw persoonsgegevens verwijderd. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden worden verstrekt, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Uw persoonsgegevens zullen ook niet voor marketing, zoals het verzenden van een nieuwsbrief, worden gebruikt. U heeft het recht om uw persoonsgegevens, die wij van u hebben, op te vragen, te wijzigen of te wissen. U kunt uw verzoek indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op. U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien u vindt dat wij niet correct met uw persoonsgegevens zijn omgegaan.