• slide_01

VASTE LAGE PRIJZEN

EENMALIG ADVIES - EUR 100

Kies je voor een eenmalig advies, dan krijg je uitgebreid, schriftelijk antwoord op jouw vragen en weet je gelijk waar je aan toe bent. Zo heb je snel inzicht in jouw rechtspositie.

JURIDISCHE BRIEF - EUR 160

Wij schrijven een juridische brief voor jou, helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. De juridische brief zal, na overleg met jou, op ons briefpapier verstuurd worden. Dit zorgt zeker voor impact.

ONDERHANDELEN - EUR 350

Kies je voor "onderhandelen", dan kun je van ons verwachten dat je een duidelijk behandelplan krijgt en dat jouw probleem helemaal uit handen wordt genomen. Wij onderhandelen uit jouw naam en voorkomt verdere emotionele confrontaties. Wel bespreken we samen het onderhandelingsvoorstel en wat de beste uitkomst is.

PROCEDEREN - EUR 1095

Wij zullen adviseren, juridische brief sturen aan de wederpartij, onderhandelen en met jou een 'winst strategie' opstellen. De dagvaarding wordt ook opgesteld door ons en wij nemen alle verdere juridische zorgen van je over. Ook voeren wij het woord namens jou tijdens de zitting.

CONTROLEREN ALGEMENE VOORWAARDEN - EUR 195

Heb je zelf algemene voorwaarden opgesteld en weet je niet zeker of deze algemene voorwaarden voldoende bescherming bieden? Of gebruik je al jaren dezelfde algemene voorwaarden? Laat onze professionals jouw algemene voorwaarden controleren zodat je zeker weet dat deze up to date en waterdicht zijn!

OPSTELLEN ALGEMENE VOORWAARDEN - EUR 275

Het is voor elke onderneming van belang dat het beschikt over algemene voorwaarden die ‘waterdicht’ zijn en waarover bij klanten geen onduidelijkheid kan ontstaan. Weet je niet waar te beginnen? Kies dan een professional die de voorwaarden voor jou opstelt. Zo weet je zeker dat de voorwaarden voldoen aan de wet- en regelgeving die vandaag gelden.

OVEREENKOMST BEOORDELEN - EUR 195

Zeker weten dat jouw overeenkomst klopt? Gedoe en problemen voorkomen? Dan heb je een overeenkomst nodig die juridisch waterdicht en lekker duidelijk is. Je mailt het contract naar ons, betaalt en je ontvangt binnen 5 werkdagen een gecontroleerd contract met advies erbij, terug.

OVEREENKOMST OPSTELLEN - EUR 495

Een goede overeenkomst is van goot belang. Zorg dat jouw overeenkomst goed in elkaar zit en laat het door een ervaren jurist schrijven. Na een telefonisch overleg en ontvangst van je betaling, schrijven we een contract. Dit is echt maatwerk en als er aanpassingen nodig zijn, dan doen we dat gratis voor je.

KORTE MEDIATION - 1 GESPREK - EUR 375

Tijdens de gratis intakegsprek schatten we samen in hoeveel mediation er nodig is.

GEMIDDELDE MEDIATION - 2 GESPREKKEN - EUR 650 - MEEST GEKOZEN

VEEL MEDIATION - 3 GESPREKKEN - EUR 850

Als de mediation complex is, kan het beste voor deze optie gekozen worden.